Proteinsammansättning i mjölk med lång hållbarhet (UHT-behandlad mjölk)
J Frick - 2016 - stud.epsilon.slu.se
... Andra problem som kan uppstå i UHT-mjölk under lagring är färgförändring som beror
på Maillard reaktioner där fria aminosyror och peptider från nedbrutet pro- tein reagerar
med laktos (van Boekel, 1998; Dalsgaard et al., 2007). ...
på Maillard reaktioner där fria aminosyror och peptider från nedbrutet pro- tein reagerar
med laktos (van Boekel, 1998; Dalsgaard et al., 2007). ...
For custom peptides, please visit www.pepmic.com. Our peptide services including but not limited to:
*Peptide Synthesis: From short peptides to long peptides, linear peptides to cyclic peptides.
*Peptide Modifications: Peptide-protein conjugation, D-amino acid peptides, isotope peptides, fluorescent peptides, multiple antigen peptides, multiple disulfide bridge peptides, phosphopeptides etc.
*Catalog Peptides: ACE Inhibitors, Amyloids & Related Peptides, Antimicrobial Peptides, Apelin Peptides, Myelin Oligodendrocyte Glycoprotein (MOG) Peptides, TAT Proteins etc.
*Peptide Salt: TFA, Desalt, Acetate, HCl.
*Peptide Purity: From crude to >99.5%.
*Production Capacity: From mg to kg, with a capacity of synthesizing 15,000 peptides/month.
*Peptide Library Synthesis: Alanine Scan, Overlapping, Positional Scan, T-cell Truncated, Scrambled ect.
Quick Links:
Contact Information:
Eva He
eva@pepmic.com
Pepmic Co., Ltdeva@pepmic.com
www.pepmic.com
没有评论:
发表评论