2017年8月1日星期二

Изменение активности ингрибиторов протеолитических ферментов при влаготермической обработке зерновой фасоли.

Изменение активности ингрибиторов протеолитических ферментов при влаготермической обработке зерновой фасоли.

ЛВ Баля, ЕА Горячова - 2012 - 194.44.39.210
... Г.Е.Заикова – М.: Мир, 1986.-С.415-427. 5. Черников М.П. Биологически активные
белки и пептиды пищи / М.П.Черников, Е.Я. Стап, М.Э.Ляйман // Журнал
Всесоюз.химич.общества.- 1978.-Т.23.- № 4.- С.379-389. 6. Соловьева В.Ф. ...


For custom peptides, please visit www.pepmic.com. Our peptide services including but not limited to:
*Peptide Synthesis: From short peptides to long peptides, linear peptides to cyclic peptides.
*Peptide Modifications: Peptide-protein conjugation, D-amino acid peptides, isotope peptides, fluorescent peptides, multiple antigen peptides, multiple disulfide bridge peptides, phosphopeptides etc.
*Catalog Peptides: ACE Inhibitors, Amyloids & Related Peptides, Antimicrobial Peptides, Apelin Peptides, Myelin Oligodendrocyte Glycoprotein (MOG) Peptides, TAT Proteins etc.
*Peptide Salt: TFA, Desalt, Acetate, HCl.
*Peptide Purity: From crude to >99.5%.
*Production Capacity: From mg to kg, with a capacity of synthesizing 15,000 peptides/month.
*Peptide Library Synthesis: Alanine Scan, Overlapping, Positional Scan, T-cell Truncated, Scrambled ect.

Eva He
eva@pepmic.com
Pepmic Co., Ltd
www.pepmic.com

没有评论:

发表评论